Vriendenactiviteit

VIAT vzw is de vriendenvereniging van het Gentse Museum over industrie, arbeid en textiel. VIAT ondersteunt en verruimt de activiteiten van het MIAT. De activiteiten zijn een mix van boeiende tentoonstellingen, wandelingen, lezingen en uitstappen in een gezellige en vriendschappelijke sfeer. Vrienden maar ook hun familieleden en vrienden zijn welkom. Vrienden genieten bijzondere voorwaarden. Daarenboven verwennen we onze Vrienden graag op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en tijdens de Genste Feesten. De activiteiten gaan meestal door de laatste zondag van de maand.


In 2018 staan de 3 musea die onder AGB Erfgoed vallen, centraal. We genieten van boeiende lezingen en verkennen bekende en misschien minder bekende plekjes in en om Gent. Uiteraard is er ook de jaarlijkse uitstap en bezoeken we bevriende musea. We plannen ook enkele bezoeken aan historische en hedendaagse industriële sites.


We hopen u te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten in 2018.
 

INSCHRIJVEN
Voor alle activiteiten moet je je inschrijven. Je vindt het overzicht hier.
Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling op de VIAT rekening BE41 0010 9518 9210, ten laatste 3 dagen vóór de activiteit